چمدان سبک وزن؛ همراهی سبک و شیک در هر سفر
به گزارش رنتوتریپ، چمدان های سبک وزن حدود 2.5 تا چهار کیلوگرم هستند و مقاومت و دوام زیادی دارند. از برترین تولیدکنندگان چمدان سبک وزن می توان به سامسونیت و انتلر اشاره نمود.

چمدان های سبک وزن معمولا بین 2.5 تا چهار کیلوگرم وزن دارند و به همین دلیل حمل آن ها برای گردشگران راحت خواهد بود. بعلاوه این چمدان ها از مقاومت خوبی برخوردار هستند و دوام زیادی دارند. چمدان های سبک وزن معمولا به صورت مدرن طراحی می شوند و به لطف آن ها در هزینه، انرژی و زمان افراد صرفه جویی خواهد شد. برترین چمدان سبک وزن را می توان از برندهای مشهوری مثل ریمووا، سامسونیت، امریکن توریستر، انتلر، ایگل کریک، جولای، آسپری و... خریداری کرد.
با چمدان سبک وزن آشنا شویم:
- ویژگی های چمدان های سبک وزن
- مزایای استفاده از چمدان سبک وزن
- برترین برندهای چمدان سبک وزن
- نکات کلیدی در انتخاب چمدان سبک وزن
- چمدان های سبک وزن با قابلیت های اضافی
- نظرات کاربران درباره چمدان های سبک وزن
- راهنمای خرید چمدان سبک وزن
ویژگی های چمدان های سبک وزن
چمدان های سبک وزن با وجود تفاوت های ظاهری که دارند، با ویژگی های مشابهی به فراوری می رسند.
- وزن کم: مهم ترین ویژگی چمدان های سبک، وزن کم آن ها است. معمولا این نوع چمدان ها بین 2.5 کیلوگرم تا چهار کیلوگرم وزن دارند.
- مقاومت بالا: چمدان های سبک در برابر آسیب هایی مثل سایش مقاومت زیادی دارند. به علت مقاومت بالای این چمدان ها، افراد می توانند با خیالی آسوده لوازم خود را درون آن ها بگذارند و نگران صدمه تماشا لوازم نباشند.
- دوام زیاد: چمدان های سبک وزن از دوام و طول عمر زیادی برخوردار هستند.
- راحتی: چمدان های سبک وزن به گونه ای طراحی شده اند که به راحتی حمل می شوند. در واقع حمل این چمدان ها موجب خستگی افراد نخواهد شد.
- ظاهر مدرن: چمدان های سبک وزن اغلب بر اساس الگوهای طراحی مدرن، در رنگ ها و طرح های متنوع به فراوری می رسند.
مزایای استفاده از چمدان سبک وزن
چمدان های سبک وزن به علت مزایای منحصربه فردی که دارند، در بین مسافران و گردشگران بسیار محبوب هستند.
- کاهش هزینه: یکی از دغدغه مسافران هوایی، محدودیت های حمل بار در هواپیما است. به لطف چمدان های سبک وزن، افراد می توانند لوازم و سوغاتی های بیشتری را با خود حمل نمایند، بدون اینکه هزینه ای بابت اضافه بار بپردازند. به عبارت دیگر، وزن کم این نوع چمدان ها، باعث کاهش وزن بار مسافران می شود.
- صرفه جویی در وقت و انرژی: حمل چمدان های سبک وزن احتیاج به انرژی کمتری دارد؛ این موضوع باعث می شود که افراد زمان زیادی را صرف حمل و حرکت دادن چمدان ننمایند.
- کاهش مصرف سوخت: از چمدان های سبک وزن می توان به عنوان چمدان های دوست دار محیط زیست یاد کرد. در واقع حمل بار زیاد با ماشین در سفرهای جاده ای، باعث افزایش مصرف سوخت می شود؛ با استفاده از چمدان های سبک وزن، ماشین سوخت کمتری مصرف می نماید و در نتیجه به محیط زیست آسیب کمتری می رسد.
برترین برندهای چمدان سبک وزن
برندهای زیادی در جهان چمدان های سبک وزن فراوری می نمایند؛ اما محصولات برخی از برندها کیفیت بیشتری دارند و به همین دلیل پرفروش تر هستند.
- ریمووا (RIMOWA): برند ریمووا در سال 1898 میلادی در آلمان تاسیس شد. این برند در عرصه فراوری چمدان و کیف مشغول به کار است.
- سامسونیت (Samsonite): سامسونیت برندی آمریکایی است که فعالیت خود را در زمینه فراوری کیف و چمدان از سال 1910 میلادی شروع کرد.
- امریکن توریستر (American Tourister): امریکن توریستر در سال 1933 میلادی در آمریکا بنیان گذاری شد. در حال حاضر در جهان از این برند به عنوان یکی از برترین فراورینمایندگان کیف و چمدان یاد می شود.
- انتلر (Antler): برند انگلیسی انتلر انواع کیف و چمدان را در بازار جهانی به فروش می رساند. قدمت این برند به سال 1914 میلادی باز می شود.
- جولای (July): برند استرالیایی جولای فعالیت خود را از سال 2019 میلادی شروع کرد. این برند به علت فراوری کیف، چمدان و لوازم جانبی نوآورانه در جهان معروفیت زیادی دارد.
- ایگل کریک (Eagle Creek): برند آمریکایی ایگل کریک یکی از برترین فراورینمایندگان چمدان در جهان به شمار می رود. فعالیت این برند از سال 1975 میلادی شروع شد.
- آسپری (Osprey): برند آمریکایی آسپری از سال 1974 میلادی شروع به کار کرد. تجهیزات سفر و کمپینگ این برند در جهان هواداران زیادی دارند.
- مونوس (Monos): برند کانادایی مونوس از سال 2018 میلادی در زمینه فراوری چمدان مشغول به کار است.
نکات کلیدی در انتخاب چمدان سبک وزن
قبل از خرید چمدان، ضروری است که در خصوص نکات انتخاب چمدان آگاهی داشته باشید تا بتوانید متناسب با احتیاج خود، کالایی باکیفیت بخرید.
- جنس: توصیه می شود چمدانی بخرید که از جنس پلی کربنات، نایلون یا فیبر کربن فراوری شده باشد. در واقع چمدان هایی با این مواد، دوام و ماندگاری زیادی دارند و می توانند در طول سفر در برابر شرایط نامساعد به خوبی مقاومت نمایند.
- دسته ها: بهتر است که دسته های چمدان پدهایی داشته باشند که دست افراد را خسته ننمایند.
- ظرفیت: به صورت کلی باید چمدان را با توجه به مدت زمان سفر انتخاب کنید؛ به عنوان مثال چمدانی با ظرفیت 10 کیلوگرم تا 15 کیلوگرم برای یک نفر در سفر یک تا سه روزه، چمدانی با ظرفیت 20 کیلوگرم تا 25 کیلوگرم برای یک نفر در سفر یک هفته ای تا 10 روزه و چمدانی با ظرفیت 30 تا 35 کیلوگرم برای یک نفر جهت سفری بیش از یک هفته و ده روز یا مهاجرت مناسب است.
- طرح: چمدانی بخرید که طرحی متمایز و رنگی خاص داشته باشد؛ در واقع این موضوع باعث می شود در سفرهای گروهی یا در فرودگاه چمدان خود را از بین چمدان های سایر افراد راحت تر پیدا کنید.
- تعداد چرخ: بهتر است چمدان مورد نظر، به جای دو چرخ، چهار چرخ داشته باشد تا بتوان آن را به آسانی به سمت جلو، عقب، چپ و راست حرکت داد. برای حرکت دادن چمدان های دو چرخ باید آن ها را کمی کج کنید که این موضوع حمل آن ها را سخت می نماید.
- آزمایش زیپ ها: در هنگام انتخاب چمدان، زیپ ها را باز و بسته کنید تا از روان و سالم بودن آن ها مطمئن شوید.
- آزمایش دستگیره ها: دستگیره های چمدان را در دست خود بگیرید تا متوجه شوید که به خوبی در دست های شما جا می گیرند. در واقع دستگیره ها باید به گونه ای طراحی شوند که شما بتوانید چمدان را به راحتی از زمین بلند کنید و برای مثال در صندوق عقب ماشین قرار دهید.
چمدان های سبک وزن با قابلیت های اضافی
برخی از فراورینمایندگان جهت رفاه حال کاربران، ویژگی های خلاقانه ای را به چمدان های خود اضافه نموده اند.
- قفل: برخی از فراورینمایندگان برای چمدان های سبک وزن قفل های امنیتی مورد تایید تی اس ای (TSA) در نظر می گیرند تا امنیت لوازم موجود در چمدان به خوبی تامین شود.
- درگاه شارژ: برخی از چمدان های سبک وزن به پورت یواس بی (USB) مجهز هستند. روش استفاده از درگاه یواس بی به این شکل است که باید پاوربانک را درون چمدان قرار دهید؛ سپس تلفن همراه یا هر وسیله الکترونیکی دیگری را به وسیله کابل، به پورت یواس بی چمدان متصل کنید. به لطف این ویژگی شارژ وسایل الکترونیکی در طول سفر برای مسافران راحت خواهد بود.
- جی پی اس (GPS): فراورینمایندگان برای برخی از مدل ها از ردیاب جی پی اس استفاده می نمایند؛ این ویژگی از گم شدن و سرقت چمدان جلوگیری می نماید.
- محفظه ها: برخی از چمدان های سبک وزن محفظه هایی مخصوص برای کفش و لپ تاپ دارند. به لطف این ویژگی کفش ها و لپ تاپ در طول سفر دچار آسیب نخواهند نشد.
- رویه تخت: رویه برخی از چمدان به صورت تخت طراحی می شود تا مسافران بتوانند از آن به عنوان میز استفاده نمایند.
- نشانگر وزن: نشانگر وزن، وزن چمدان را اعلام می نماید. با این قابلیت می توان از حمل اضافه بار در هواپیما و پرداخت هزینه جلوگیری کرد.
- نگهدارنده لیوان: در قسمت بیرونی برخی از چمدان های سبک وزن محفظه ای جهت قرار دادن لیوان وجود دارد.
نظرات کاربران درباره چمدان های سبک وزن
مطالعه نظرهای کاربران قبل از خرید، یاری می نماید که متوجه شوید از چمدان های سبک وزن چه انتظارهایی داشته باشید.
- ضدآب: کاربران ترجیح می دهند چمدان های سبک وزنی بخرند که در برابر آب مقاومت خوبی داشته باشند. بعلاوه آب بندی شدن زیپ ها نیز برای کاربران اهمیت زیادی دارد.
- دسته چمدان: کاربران راغب هستند که چمدان هایی با دسته های تلسکوپی خریداری نمایند؛ چراکه می توان ارتفاع این نوع دسته ها را به مقدار دلخواه تنظیم کرد. این موضوع نیز باعث می شود که افراد با هر مقدار قد بتوانند چمدان را به راحتی حمل نمایند.
- چرخ ها: از نظر کاربران چرخ هایی با قابلیت چرخش 360 درجه، برای چمدان های سبک وزن گزینه مناسبی هستند؛ در واقع این نوع چرخ ها افراد را قادر می سازند که چمدان را به راحتی حرکت دهند.
- محفظه ها: کاربران ترجیح می دهند که چمدان ها چندین جیب و محفظه داشته باشند تا بتوانند لوازم را به خوبی درون چمدان سازماندهی نمایند.
- طراحی ارگونومیک: از نظر کاربران این موضوع اهمیت زیادی دارد که طراحی دسته چمدان ارگونومیک باشد تا حمل چمدان موجب آسیب تماشا بدن آن ها نشود.
راهنمای خرید چمدان سبک وزن
با آگاهی از نکات خرید هوشمندانه، می توانید تجربه لذت بخشی از خرید چمدان داشته باشید.
- گارانتی: مطمئن شوید چمدانی که می خرید گارانتی داشته باشد. در واقع گارانتی تضمینی بر اصالت و سالم بودن کالا است؛ به عنوان مثال اگر کالا معیوب باشد، می توان به یاری گارانتی مشکل را به راحتی حل کرد.
- قیمت: اگرچه قیمت مناسب چمدان وسوسه نماینده است؛ باید بدانید که قیمت محصول در خیلی از موارد نشان دهنده که کیفیت آن است. به همین دلیل توصیه می شود از خرید چمدان های مقرون به صرفه قیمت بپرهیزید. بعلاوه قبل از خرید، قیمت محصول مورد نظر را از چند فروشگاه استعلام بگیرید و آن ها را با یک دیگر مقایسه کنید.
- برند چمدان: برای اینکه از بابت کیفیت چمدان آسوده خاطر باشید، از برندهای شناخته شده و معتبر خرید کنید.
- زمان خرید: زمانی را به خرید چمدان اختصاص دهید که باحوصله و انرژی هستید؛ چون آنالیز تمامی بخش های چمدان و ارزیابی ویژگی های کارآمد آن می تواند خسته نماینده باشد.
آیا شما تجربه خرید چمدان سبک وزن را دارید؟ به نظر شما کدام برند چمدان های سبک وزن باکیفیت تری فراوری می نماید؟ شاد می شویم نظرها و تجربه های خود را با ما و همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.
پرسش های متداول
چمدان سبک وزن چند کیلو است؟
چمدان های سبک وزن معمولا بین 2.5 تا چهار کیلوگرم وزن دارند.
برترین برندهای چمدان سبک وزن کدامند؟
برخی از برترین برندهای چمدان سبک وزن شامل سامسونیت، ریمووا، امریکن توریستر، انتلر، جولای، ایگل کریک، آسپری و مونوس می شود.
منبع: کجارو / shop.samsonite.com / travelingbagsmke.com / readme.co.il / bhg.com.au / forbes.com / womensweekly.com.au / goodhousekeeping.com / alibaba.com / bestreviewto.com / cosmopolitan.com / sfgate.com / rimowa.com / apadanabag.com / travelandleisure.com / july.com / eaglecreek.com / osprey.com / goodhousekeeping.com / chamedankadeh.com / aparat.com / dolichi.com / bprshop.com / bhg.com.au / goodhousekeeping.com / huffpost.com / travelandleisure.com